eyerim is gevestigd in het historische centrum van Bratislava, Slowakije. Het gebouw stamt uit de 16e eeuw en we verblijven hier sinds november van vorig jaar. Het is een heel charmant deel van de hoofdstad en we houden allemaal erg van onze kantoren. We hebben alles wat iemand nodig heeft - een koffiezetapparaat, keukengerei, fruit om op te peuzelen, een volle kast met thee, drie honden en geweldige mensen.

Goede dingen zijn nooit gemakkelijk en daarom besloot ik mijn collega’s uit te dagen met een paar korte vragen die volgens hen allemaal te lastig waren voor een simpele donderdagochtend. En laat me je vertellen dat hun ochtend gezichten onbetaalbaar waren toen ik met een groot cliché aankwam om hen zichzelf in 2 woorden te laten beschrijven.

Deze keer beginnen we met ons logistieke kantoor en daarna gaan we verder naar het financiële en het leidinggevende kantoor. Geen van deze afdelingen is eenvoudig om uit te voeren, maar het is een gemakkelijke klus als je zo'n geweldig team naast je hebt staan. Dus kom op, maak kennis met ons team!

Adam, de "veelzijdige fijnproever"

eyerim office tour logistics office Adam

Adam verzorgt alle operaties die samengaan in onze logistiek: operaties met Luxottica en Safilo, IT-logistiek, magazijn en ontwikkelingspartners, en nog veel meer. Hij probeert altijd nieuwe systemen te bedenken die de logistiek of een andere afdeling kunnen helpen of verbeteren. Kortom, Adam is een grote broer voor iedereen die hulp nodig heeft. Hij houdt ervan om bij eyerim te werken omdat hij zijn eigen baan bewondert - zo simpel is het. Als je hem zijn werk niet goed ziet uitvoeren, dan vind je hem meestal terwijl hij geweldige foto's maakt met zijn camera, kokend en dan etend; of spelend op zijn playstation. Als je geïnteresseerd bent om zijn mooie foto's te zien, bekijk dan zeker zijn instagram, het staat er vol mee!

Luca, de "koppige Italiaan"

Eyerim office tour logistics office Luca

Toen ik ons 23-jarig Italiaans lid vroeg wat hij doet als hij een beetje vrije tijd heeft, was een van zijn antwoorden 'zeesporten'. Toen realiseerde hij zich echter met grote bedroefdheid in zijn ogen dat er een "gebrek aan zee" is in Slowakije, dus in plaats daarvan voetbalt hij of hij vervangt de zee met een goed biertje en vrienden om zich heen. Ook het lezen van een goed boek zal hij niet afwijzen! Het is zijn taak om alle bestellingen bij eyerim te beheren, met leveranciers te communiceren, nieuwe merken te kiezen - hoe onafhankelijker, hoe beter en nog veel meer. Hij houdt van de vriendelijke omgeving die eyerim biedt, met daarnaast ook het feit dat eyerim echt iedereen een kans geeft (mensen met weinig ervaring, zolang ze maar motivatie hebben) zoals aan studenten, zoals Luca zelf. Daarnaast biedt eyerim ook de broodnodige vrijheid.

Adriana, de "chica loca"

eyerim office tour logistics office Adriana

Adriana is een lange 26-jarige die houdt van sport en logistiek. Ze is een grote hulp en ondersteuning, niet alleen voor onze klantenservice, maar ook voor haar kantoorjongens, Adam en Luca. Zij zorgt voor de communicatie met het magazijn, de reclamaties van klanten en de controle van bestellingen. Adriana houdt ervan om bij eyerim te werken vanwege de comfortabele omgeving zonder stress of druk en vanwege de toffe mensen waarmee ze werkt. Vertrouw me maar, je kunt op meer dingen jaloers zijn dan enkel op de lange benen en de mooie glimlach die ze heeft! Ze is getalenteerd in sport - ze doet veel aan klimmen, wandelen, skiën, snowboarden en dansen.

Maria, de ‘’ondernemende meelifter’’

eyerim office tour finance & executive office Maria

Maria is onze schattige maar ook stoere COO. Als je de afkorting niet begrijpt en wat ze precies doet, nou, het is erg veel. Ze ontwerpt en implementeert bijvoorbeeld bedrijfsstrategieën om doelstellingen met betrekking tot inkomsten, winst en geldstroom bij eyerim te halen of te overtreffen; als hoofd IT houdt ze toezicht op de ontwikkeling van technologie en andere leuke dingen die daarbij horen; zij assisteert onze CFO en is ook eyerim’s HR - zij beheert middelen gerelateerd aan werknemers; en juridische hulp. Ze houdt van de mensen bij eyerim, eyerim’s potentie, de motivatie en de sexy markt. In haar vrije tijd geniet de 27-jarige ook van snowboarden, surfen (wanneer ze dat kan), bergen, wijn drinken met vrienden, documenten en galerijen. Heeft iemand nu meer interesse in haar? Ga naar haar instagram en ontdek meer.

Michal, de "bescheiden (de) beste"

eyerim office tour finance & executive office Michal

Deze zeer bescheiden man lijkt er misschien niet op, maar hij is de marketinggoeroe! Hij zorgt voor onze marketingstrategieën, planning, rapportages en marketingbudgetten. Hij houdt van het jonge, dynamische team bij eyerim, net als de algemene toewijding van iedereen bij eyerim. Er zijn niet alleen de bekende marketing beats in zijn bloed te vinden, maar ook die van muziek! Michal is een muzikant en in zijn vrije tijd speelt hij graag op zijn geliefde drums met zijn band. Hij is een bewonderaar van de bergen en de natuur - in de lente houdt hij van wandelen en in de winter geniet hij van skiën op de besneeuwde hellingen.

Martin, de "avontuurlijke verwezenlijker"

eyerim office tour finance & executive office Martin

Behalve het feit dat Martin avontuurlijk is, is hij duidelijk een man van prestaties - alleen al op 27-jarige leeftijd is hij de CEO en mede-oprichter van een snel groeiend bedrijf. Oh ja, dat bedrijf is eyerim! Anders dan de gebruikelijke beschrijving van een CEO, beschreef hij zijn taak op een zeer eenvoudige manier - ervoor zorgen dat iedereen weet waar eyerim naartoe gaat. Hij zorgt ook voor het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plaatsen. Wat Martin leuk vindt aan het werken bij eyerim is het feit dat iedereen altijd de resultaten van zijn of haar harde werk kan zien; en de geweldige mogelijkheden die er zijn als je een geweldig team hebt. Tijdens zijn werkdagen traint hij weleens in de sportschool en wanneer hij wat vrije tijd voor zichzelf vindt, spendeert hij dit graag aan reizen en om nieuwe dingen te ervaren. Bekijk zijn instagram dat vol staat met zijn nieuwste reizen.

Yassaman, de "grote dromer"

eyerim office tour finance & executive office Yassaman

Als ik een "minimalistische schrijver" zou kunnen kiezen, is dat onze Yass. Ze is ook een van de oprichters van eyerim en na Iran, haar land van herkomst, is Slowakije haar tweede thuis. Op de vraag wat haar functiebeschrijving is, antwoordde ze eenvoudig: "Heb grote ambities voor eyerim en streef altijd naar het hoogst haalbare." Met andere woorden, zij is onze marketingkoningin. Mensen zijn de reden waarom Yass elke dag graag werkt en zoals ze zei, niets is bij eyerim onmogelijk. In haar vrije tijd leest ze veel, speelt ze op haar PS4 of op een piano. Ze bewondert kunst en ze is een liefhebber van reizen. Leer haar hier beter kennen!

Jakub, de ‘’nauwelijks creatieve’’

eyerim office tour finance & executive office Jakub

Het is misschien vreemd om een favoriet te hebben, maar in deze blog is die van mij absoluut Jakub. Na twee uur constant nagedacht te hebben over 2 woorden om zichzelf te kunnen beschrijven, bedacht hij de "nauwelijks creatieve". Hoe geniaal is dat? Nou, Jakub is niet alleen geniaal in de creatieve agenda maar ook in eyerim financiën - hij beheert, plant en rapporteert alles. Hij is een 25 jaar oude student en werkt graag bij eyerim vanwege de goede vrienden die hij hier gemaakt heeft en eyerim’s beroemde tijd flexibiliteit. Hij komt meestal tot rust door een sport te beoefenen, door tijd te spenderen met zijn vrienden of door zijn favoriete boek erbij te pakken. Bekijk zijn instagram en leer hem beter kennen.

Ja, ons team is gewoon fantastisch. We zijn allemaal zeer diverse mensen met verschillende levensstijlen en verschillende ideeën, maar dat is wat ons eyerim maakt - een bedrijf met een hart. Als je eraan denkt om ons nog wat meer te doen te geven, ga dan naar onze website en bestel dan een nieuwe oog accessoire, toch? Daar zouden we absoluut dol op zijn.

Maak je geen zorgen, er is binnenkort weer een nieuwe aflevering!