Welkom terug bij onze wekelijkse gids voor gezichtsvormen! Je weet al dat het creëren van een geweldige look eenvoudig kan worden bereikt als je de vorm van je gezicht kent. Vorige week hebben we je al tips gegeven voor ovale gezichten. Vandaag is het een mooie dag en de zon schijnt! Laten we het nu hebben over hartvormige gezichten!

De eerste vraag is eigenlijk: hoe weet je dat je gezicht hartvormig is? Nou, er zijn een heleboel kenmerken die overeenkomen bij alle hartvormige gezichten. Natuurlijk, je gezicht lijkt op een hart. Maar ik vermoed dat dit nog niet genoeg is voor jou om het precies te weten. Laten we eens kijken of je gezicht overeenkomt met de volgende kenmerken:

• Je hebt hoge en duidelijke jukbeenderen

• Je hebt een puntige en smalle kin

• Het breedste gedeelte van je gezicht is aan de bovenkant (breder voorhoofd)

• Het smalste gedeelte van je gezicht is aan de onderkant

Heb je dat? Is jouw gezicht hartvormig? Zo ja, hoe weet je dan welke zonnebril bij je past? Laten we de best passende zonnebrillen bekijken die door ons team zijn uitgezocht voor mannen en vrouwen met een hartvormig gezicht.

DAMES

Dit geeft je een idee! Je gezicht lijkt op een hart, dat betekent normaliter dat je kin smal is en je voorhoofd breder is. Als het gaat om het kiezen van een bril, moet het doel zijn om een harmonieuze eenheid met je gezichtsverhoudingen te krijgen. Minimaliseer de breedte aan de bovenkant en maak de kin breder. Zorg voor een balans in je gezicht met de all-time classic aviator-zonnebril, of markeer je jukbeenderen met de prominente cat-eye-zonnebril. Half-montuur of montuurloze zonnebrillen, er zijn geen grenzen.  Je kunt beginnen met de trendy browline of zelfs met ronde zonnebrillen. Maar wees voorzichtig als het gaat om kleuren: donkere monturen passen niet echt bij jou.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses\

HEREN

Welkom in de wereld van stijl! Met een smalle kin en breder voorhoofd heeft jou gezicht een zonnebril nodig die de aandacht naar de onderkant brengt. Kijk naar monturen die zijn breder dan je voorhoofd - de clubmaster of cat-eye-monturen kunnen uitstekend passen voor heren en dames. Versterk je uitstraling met dunne tempels, half-montuur of zelfs montuurloze zonnebrillen - er zijn een heleboel variaties! Als het gaat om kleur, kun je makkelijk een zachtere look krijgen door te kiezen voor lichte kleuren en details zoals de 'tortoise'. Aan de andere kant, als je een opvallende look wilt hebben zijn flitsende kleuren ook uitstekend geschikt.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses

Laat je niet verrassen door de vele opties die je hebt, je gezicht is echt veelzijdig en er zijn veel verschillende stijlen die bij je passen. Als het teveel voor je is, probeer onze virtuele probeer-spiegel op eyerim - het kan je helpen bij het kiezen van de juiste zonnebril. Probeer het zelf, of vraag een vriend voor een second opinion. Heb je nog steeds niets gevonden? In de gids voor gezichtsvormen van volgende week bekijken we een aantal variaties voor alle rechthoekige gezichten. We zijn snel bij je terug!