Heb je uren zitten dubben over welke zonnebril het best bij je past? De juiste zonnebril kan je een geweldige uitstraling geven! Wist je dat je eigenlijk heel eenvoudig kunt bepalen welke zonnebril het best bij je gezicht past? Zo niet, dan heb je geluk vandaag! Bekijk onze wekelijkse informatiegids met informatie over de passende zonnebril voor je gezicht. Ovale gezichten, let op!

Voor het vinden van de juiste zonnebril en een stijlvolle look moet je als eerste bepalen welke vorm je gezicht heeft. Er zijn vier basisvormen die we kunnen onderscheiden - ovaal, rechthoekig, hart en de ronde vorm. Om te bepalen welke vorm jouw gezicht heeft heb je geen liniaal nodig. Je kunt de vorm makkelijk bepalen met je vingers. Ons artikel van vandaag gaat over ovale gezichten. Hier vind je de kenmerkende eigenschappen:

•  Je gezicht is lang en dun

•  Je kin is enigszins smaller is dan je voorhoofd

•  Je gezicht is op zijn breedst bij je jukbeenderen

•  Je kaaklijn is rond en heeft geen hoekige lijnen

Wat denk je? Is jouw gezicht ovaal van vorm? Als je antwoord ja is, dan moet je nu verder lezen en kan je ontdekken welke brillen gemaakt zijn om jou de perfecte match te geven. Laten we zoeken naar de juiste zonnebril voor ovale gezichten. We hebben een speciale selectie zonnebrillen die perfect passen voor mannen en vrouwen.

 

DAMES

Jullie hebben geluk! De anderen kunnen slechts jaloers toekijken. Je gezicht biedt spannende mogelijkheden voor verschillende zonnebrillen. Je kunt bijna elke stijl met vol vertrouwen dragen. Je hebt alle mogelijkheden om te experimenteren met verschillende kleuren, vormen en ontwerpen. Er zijn letterlijk geen grenzen voor jou. Retro cat-eye of ronde monturen passen goed bij je jukbeenderen. De klassieke Ray-Ban Aviator of Ray-Ban Erika past ook perfect bij jouw gezicht. Aan de andere kant, rechthoekige of trendy vierkante monturen geven een mooi evenwicht aan de verticale vorm van je gezicht. Als je besluit om te gaan voor een futuristische Dior, een speelse Fendi of een chique MiuMiu, dan zal je echt opvallen!

 

Perfect match for your face shape oval face sunglasses

HEREN

Gefeliciteerd heren, u hebt de jackpot gewonnen! Ik denk dat je aardig wat tijd kan besteden aan het vinden van de perfecte zonnebril op eyerim. Met een lang en smal ovaal gezicht zijn de mogelijkheden eindeloos. Experimenteer naar hartenlust! Oversized en gedurfde vormen zoals aviator zijn het meest geschikt voor jou. Bekijk de Ray-Ban Aviator of probeer wat de elegantie van Persol voor je doet! Aan de andere kant kunnen rechthoekige monturen een mooi evenwicht aan je gezichtsverhoudingen geven. Als je een sportliefhebber bent, biedt Oakley interessante rechthoekige monturen die geschikt zijn voor alle sportactiviteiten. En tot slot; probeer ook te experimenteren met verschillende afwerkingen en patronen om je persoonlijke stijl te accentueren. Designer-modellen van Dior of Marc Jacobs - ze passen perfect bij jou.

Probeer onze virtuele paskamer op eyerim om te zien welke stijl het best bij jou past. Probeer het zelf, of vraag een vriend voor een second opinion. Bekijk onze volledige collectie zonnebrillen voor ovale gezichten. Als je niet tot deze groep perfect gevormde gezichten behoort die geen probleem hebben bij het kiezen van de perfecte zonnebril, geen paniek! Er zijn tal van andere stijlen die bij jou passen. En let op, in de informatiegids van volgende week presenteren we perfecte combinaties voor onze geliefde hartvormige gezichten!