Ben je een fashionfreak en op zoek naar inspiratie voor de zomer? Of ben je helemaal niet met de mode bezig, maar toch op zoek naar een geweldige (en praktische) zonnebril? Twee van onze favoriete ‘influencers’ deelden hun 3 grootste trends van deze zomer. Lees verder, vrienden, ze zien er beide hemels uit en jij straks ook!

STIJLEN VAN HET SEIZOEN

Ongeacht de trend, de stijl die jij kiest is uiteindelijk toch de stijl van het seizoen - dat zijn de trends waar wij ons aan vasthouden. Desondanks, laten we onszelf toch een beetje inspireren door te kijken wat onze influencers nou geweldig vinden dit seizoen!

Juwelen zonnebril

Oversized Juwelen Gucci Zonnebril in Havana Montuurkleur met Bruine Lenzen voor Dames.  Oversized Juwelen Gucci Zonnebril in Havana Montuurkleur met Bruine Lenzen voor Dames.

Naty Kerny is een beroemde Slowaakse Instagrammer. Ze is mooi, brutaal en haar modesmaak is zo ongelooflijk dat velen er jaloers op zouden worden; wij wedden dat veel mensen dit ook zijn (nou ja, wij tenminste). Deze juwelen Gucci zonnebril ziet er bij haar prachtig uit, of niet soms? Dit is wat ze zei: "Ondanks dat je er flink voor betaalt biedt deze Gucci collectie een ongelooflijke klasse en opvallende luxe. Dit paar is de juiste keuze als je op zoek bent naar het celebrity-achtige gevoel. Je zult niet onopgemerkt blijven!" Wat wil je nog meer weten? Neem het advies eens van iemand aan die de mode goed kent, bijna te goed!

Golvende zonnebril

Cat-eye Miu Miu Zonnebril in Gouden Montuurkleur met Grijze Lenzen voor Dames.  Cat-eye Miu Miu Zonnebril in Gouden Montuurkleur met Grijze Lenzen voor Dames.

Als je de vorige Lente Blogger’s Gids voor Zonnebrillen hebt gelezen, ben je bekend met onze prachtige blogger Natalia Pazicka. We bewonderen haar stijl en haar gedurfdheid als het gaat om mode-keuzes! Ze koos dit paar Miu Miu’s en complementeert het met een zeer eenvoudige, witte hedendaagse outfit. Waarom was dit paar dan de perfecte zomer keuze voor Naty? Ze legt het als volgt uit: "Vergeleken met andere brillen van dit merk, is de kleurencombinatie van deze Miu Miu vrij klassiek en standaard. Gelukkig wordt dit volledig gecompenseerd door de golvende cat-eye vorm! Als ik op het punt stond om slechts één zonnebril voor het leven te moeten kiezen, dan zou dat zeker deze zijn. Ze stralen ongelooflijke extravagantie en tijdloosheid uit voor mij."

KLEUREN VAN HET SEIZOEN

Wat is de ultieme kleurentrend dit seizoen, vraag je je af? Onze beide favoriete Natalias demonstreren de kleuren van een zonnebril die hoofden zullen laten omdraaien als je ze draagt.

Rode panorama zonnebril

Panorama Versace Zonnebril in Roze Montuurkleur met Roze Lenzen voor Dames.  Panorama Versace Zonnebril in Roze Montuurkleur met Roze Lenzen voor Dames.

Er is echt geen betere manier om je zomerse, ontspannen look op te fleuren dan met een modieuze bril zoals deze, die door Natalia is gekozen. Ze legde uit: "Kijk niet meer door een roze zonnebril naar de wereld, maar haal een rode! Kleurrijke of zeer dunne zonnebrillen zijn de toptrends voor de zomer van 2018. Deze rode Versace-modellen verlichten perfect elke sportieve/boyfriend outfit." Dit zijn niet de enige Versace-zonnebrillen die je zeker leuk zult vinden! Bekijk ze allemaal op de eyerim website en kies degene die het beste bij jouw mooie gezicht past.

Veelkleurige zonnebril

Oversized Dolce&Gabbana Zonnebril met Veelkleurig Montuur en Blauwe Lenzen voor Dames.  Oversized Dolce&Gabbana Zonnebril met Veelkleurig Montuur en Blauwe Lenzen voor Dames.

Het maakt niet uit of je te laat komt voor een bijpraatsessie met een vriend onder het genot van een kopje koffie of voor een super belangrijke werkvergadering, vergeet nooit je favoriete zonnebril mee te nemen tijdens de zomer! En als ze zo elegant, maar nog steeds eenvoudig en opvallend zijn zoals de Dolce & Gabbana’s die Natallipa heeft gekozen, ben je veilig in elke situatie. "Als het gaat om een perfecte kleurencombinatie, dan is Dolce & Gabbana de beste keuze. Omdat ik een fan ben van minimalisme, zijn mijn outfits bij voorkeur ook eenvoudig, dus een zonnebril als deze is de perfecte ‘’finishing touch’’ om hem alsnog op te laten vallen." We zien zeker wat je bedoelt!

VORMEN VAN HET SEIZOEN

Van een ronde, vierkante, rechthoekige of pilot zonnebril, welke vorm is jouw favoriete keuze? Onze bloggers hebben hun duidelijke en definitieve keuzes al gevonden, zal jij ze hierin volgen?

Cat-eye zonnebril

Cate-eye Miu Miu Zonnebril in Blauw Montuurkleur met Grijze Lenzen voor Dames.  Cate-eye Miu Miu Zonnebril in Blauw Montuurkleur met Grijze Lenzen voor Dames.

Ben je op zoek naar de perfecte zonnebril die je modesmaak en verleidingskracht perfect zal benadrukken? Hier is wat Naty zei over haar Miu Miu keuze: "Je outfit krijgt de juiste hoeveelheid Italiaanse sexappeal met de Miu Miu zonnebril. Deze zonnebril zal alle mannen op hun knieën krijgen." En ziet ze er niet fantastisch uit? Wij zijn sprakeloos!

Ronde zonnebril

Ronde Ray-Ban Zonnebril in Bruin Montuurkleur met Roze Lenzen voor Dames.  Ronde Ray-Ban Zonnebril in Bruin Montuurkleur met Roze Lenzen voor Dames.

"Deze Ray-Ban Ja-Jo zonnebril is geschikt voor iedereen die er moeiteloos maar toch leuk uit wil zien. Ze zijn zo licht en schattig dat je ze gemakkelijk altijd kunt gebruiken om je dag een beetje pittiger te maken. De keuze is aan jou!" Geen wonder dat onze Natallipa zo modieus maar ook altijd ontspannen is - ze weet wat goed bij haar past! Ray-Ban zonnebrillen of schattige roze zonnebrillen zijn de perfecte keuze voor de zomer en ze zullen er bij jou allemaal geweldig uitzien.

Iedereen ziet er deze zomer fantastisch uit en jij zal dat ook zijn! Welke look is jouw absolute favoriet?

De zomer is het seizoen waarin we allemaal op alle mogelijke manieren moeten genieten - een brutaal bruin kleurtje, nieuwe herinneringen en heldere ideeën. Als je net zoveel van de mode houdt als wij, ben je zeker dol op de zomermode van dit seizoen.

Als je niet zeker weet welke bril bij je past, lees dan onze Bekende Gezichtsvormen Gids en je zult zeker de perfecte zomerse monturen vinden. Oh, en ondanks dat we je warme en mogelijk een beetje zweterige zomertijd niet vroegtijdig willen verpesten, de herfst komt er straks ook al aan! Dus maak je klaar voor de mode door ondertussen dit artikel te lezen, het staat vol met passende en geweldige outfits. Tegen die tijd zijn we weer terug met een andere Blogger's Gids.

Ongeacht de zomerse trends van de mode-industrie, we willen graag weten waar jij van houdt! Laat het ons weten in de comments hieronder.