Op weg naar de bergen deze winter? Ongeacht je ervaringsniveau of budget, er staat een geweldige skibril te wachten op je om ontdekt te worden. Dit jaar hebben we, net als onze klanten, tientallen paren getest en hebben we een lijst met skibrillen opgesteld die 'de beste van' presenteren op verschillende gebieden. Of je Google-zoekopdracht nu wordt bepaald door prijs, prestaties of technologische kenmerken, wij brengen je hier de perfecte keuze, recht voor je neus! Hier zijn onze TOP 5 skibrillen voor het winterseizoen 2017/2018.

FAVORIETE PRODUCT VAN ONZE KLANTEN: Oakley Flight Deck Prizm

Je zult gelijk dol op deze zijn! De bestseller van dit jaar en de meest gekozen Oakley Flight Deck Prizm zal je helpen om onmogelijke missies te halen. Deze randloze bril heeft een van de grootste gezichtsvelden en zijn prachtige lens maximaliseert je perifere zicht. Een opmerkelijk nadeel van dit model is dat het slechts met één lens wordt geleverd, wat teleurstellend kan zijn gezien de prijs. Aan de andere kant zijn alle Flight Decks voorzien van PRIZM ™ -technologie, wat in feite een revolutie is in de lensoptiek. Deze gepatenteerde technologie helpt je optimaal te presteren tijdens verschillende lichtomstandigheden, terwijl het lens wisselingen overbodig maakt. Als je denkt dat Flight Deck te groot is voor je gezicht, dan is hun kleinere broer Oakley Flight Deck XM wellicht iets voor jou. Hoewel het XM-assortiment qua technologie vrijwel dezelfde technologie heeft als een normale Flight Deck, vinden we ze ook vergelijkbaar met de Oakley A-Frame skibrillen.

TOP 5: Beste skibrillen van het 2017/2018 winterseizoen

BESTE DUBBEL-LENSSYSTEEM: uvex comanche TO

Hier komt de winnaar tussen systemen met uitwisselbare en dubbele lenzen. Hoewel het echt moeilijk was om de beste te kiezen, heeft de meervoudig bekroonde take-off-technologie van uvex ons hart dit jaar gestolen. Deze technologie heeft een verwisselbare lens die via magneten aan de brillens kan worden bevestigd waarmee de skibril tijdens skiën met een felle zon in een oogwenk kan worden omgezet in een skibril bruikbaar voor minder goede omstandigheden - je trekt slechts gemakkelijk de toplens los. Het is vrij moeilijk om op te vallen naast de lang gevestigde top van verwisselbare lenzen, zoals Switchlock™ of Ridgelock™, ontworpen door Oakley. Echter steelt uvex dit jaar de show dankzij de slimme oplossing van meerdere lenzen technologie en wordt daardoor de ideale metgezel in alle weersomstandigheden.

TOP 5: Beste skibrillen van het 2017/2018 winterseizoen

EYERIM TEAM'S KEUZE: Oakley Line Miner

De Oakley Line Miner kwam naar voren als een duidelijke winnaar van het seizoen en verdient echt een Team's Choice Award. Als je de pistes wilt verpletteren, hard wilt zweten en je geen zorgen wil maken dat je lenzen beslaan, is Oakley Line Miner een fantastische optie voor jou. Het is uitgerust met de Prizm-technologie, een van de meest geavanceerde lens technologieën ter wereld, verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, die elk een ultieme ervaring bieden in verschillende weersomstandigheden (Meer informatie). Bovendien is dit de enige bril die beschikbaar is met de nieuwe Prizm™ INFERNO™ -lens. Deze technologie bestrijdt het beslaan van de binnenste lens met één druk op de knop. Het systeem ontdooit in feite de lens van binnenuit waardoor de condens verdampt. De batterij kan tot 30 INFERNO ™ -cycli uitvoeren en maakt super eenvoudig opladen via USB mogelijk, plus de bril past en voelt aan als een traditionele Oakley-skibril. Bovendien is Line Miner-serie vanwege zijn OTG-compatibiliteit ook nog geschikt voor brildragers en zorgt het voor gemakkelijke integratie van brillen op sterkte. In een notendop, dit model heeft echt alles en je kunt niet fout zitten met deze geweldige skibril.

TOP 5: Beste skibrillen van het 2017/2018 winterseizoen

DE BESTE WAARDE: Bolle NOVA II

Of je nu een beginner bent op de piste of gewoon geen groot budget over hebt voor een skibril, Bolle Nova II biedt een enorm scala aan technische functies voor een redelijke prijs. Dit model beschikt over MODULATOR ™ -fotochrome lenzen die je vermogen om het terrein in te schatten verbetert, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Daarnaast houdt de P-80+ anti-condens behandeling in combinatie met Flow-tech ontluchtings-technologie je zicht condensvrij. Voor een extra 30 euro in vergelijking met de Bolle’s Mojo-serie, krijg je een hogere kwaliteit lens voor een minimale investering en als je op zoek bent naar een degelijke instap skibril, dan is dit de juiste keuze.

TOP 5: Beste skibrillen van het 2017/2018 winterseizoen

DE BESTE OTG: Smith Knowledge OTG

We hebben goed nieuws voor brillendragers: er zijn een aantal over-the-glasses (OTG) -brillen op de markt. Het is moeilijk om er slechts één te kiezen, maar Smith's Knowledge OTG is dit jaar onze favoriete keuze voor brildragers. Het is een bril met een groot volume waardoor het dragen van een bril tijdens een dag vol sneeuw eerder een plezier wordt dan dat het een aardige klus is. Samen met de Smith Knowledge OTG is Oakley's Airbrake al heel lang favoriet bij onze klanten. De vorig jaar verbeterde versie Airbrake XL is voorzien van de populaire Stormtrooper-look met grote ronde lenzen, vergelijkbaar met de Oakley Flight Deck-serie inclusief Prizm-lenzen.

TOP 5: Beste skibrillen van het 2017/2018 winterseizoen

Dat is het dan! Onze TOP 5-lijst voor het seizoen 2017/2018. Laat ons weten welke jouw favoriet is, of bekijk ons hele assortiment skibrillen hier en leer hoe je de perfecte skibril voor jezelf kiest in dit artikel.