7.10.2021 13522 weergaven 2 min gelezen GA NAAR EYERIM ONLINE WINKEL

Vier met ons World Sight Day

World Sight Day (WSD) wordt elk jaar gevierd op de tweede donderdag van oktober. World Sight Day wordt gecoördineerd door de IAPB als onderdeel van het VISION 2020 Global  Initiative om wereldwijd aandacht te geven aan blindheid en verminderd gezichtsvermogen. Dit jaar wordt WSD gevierd op 10 oktober!

World Sight Day is in het leven geroepen om de bewustwording rond blindheid te verhogen en verminderd gezichtsvermogen als een van de grootste internationale problemen in de volksgezondheid op de kaart te zetten. Rond 285 miljoen mensen over de hele wereld leven met een verminderd gezichtsvermogen of zelfs blindheid, terwijl 80% van de visuele handicaps verholpen kan worden. Vier deze dag samen met ons en doe mee aan onze competitie op Instagram.

Ter gelegenheid van Word Sight Day delen we een paar interessante feiten over het gezichtsvermogen van mensen over de hele wereld, mensen zoals jij. Herken je deze getallen?

World Sight Day 2017

Bescherm je ogen - ze verdienen het!

Andrea

Ik ben één van de oprichters. Mijn domein is content creatie en sociale media. Ik ben geobsedeerd door flamingo's en reizen. Ik verzamel de meeste van mijn creatieve ideeën na lange bergwandelingen. Ik hou ook van kunst en fotografie.

GERELATEERDE BERICHTEN
De goede maat is belangrijk - Hoe kun je de juiste bril maat kiezen?

Kom achter het geheim om de juiste montuur maat te kiezen. Bekijk enkele handige tips en zorg ervoor dat je nieuwe bril perfect op je gezicht past.

6 redenen om je oogarts nu te bezoeken

Door op het juiste moment hulp te krijgen, kun je jouw visie van verdere problemen redden. Deze 6 symptomen geven aan dat je snel een oogonderzoek moet doen.

4 redenen waarom je een zonnebril moet dragen in de winter

Zonnige dagen zijn tegenwoordig een zeldzaamheid, maar als ze voorbij komen, kan het een beetje te veel zijn voor je gevoelige ogen. Geef je ogen de aandacht die ze nodig hebben tijdens deze zware winterdagen! Bekijk waarom we denken dat je een zonnebril moet dragen, zelfs als je denkt dat je dat niet hoeft te doen.

DISCUSSIE