11.11.2021 18966 weergaven 4 min gelezen GA NAAR EYERIM ONLINE WINKEL

Movember: Brillen x Snorren

Laten we het op een rijtje zetten: Movember is hier! Geachte heren, uitgegroeide snorren worden te alle tijden aangemoedigd en dames zullen het maar moeten verdragen. Omdat je dit deze keer niet alleen doet om ze te plagen, maar ook om deel te nemen aan de beweging die rekening houdt met gezondheidsproblemen van mannen, zoals prostaatkanker. Maar, deelnemen aan serieuze problemen betekent niet dat het minder leuk hoeft te zijn! Nadat we de houthakkers-baard mode hebben doorstaan en terwijl we daarbij de grote mate van creativiteit hebben gezien die mannen hebben getoond met hun baardstijl, kunnen Movember-trends niet minder kunstzinnig of funky zijn. Vooral in combinatie met modieuze brillen. Laten we het eens van dichterbij bekijken!

HANDLEBAR x Ray-Ban Clubmaster Optics

Een ‘Handlebar’ of ook wel stuur snor is een klassieke snor die je vaak in oude films ziet; het heeft uitgestrekte, kromme uiteinden die vaak een keizerlijk gevoel teweegbrengen, zoals van een Duitse Generaal. Deze specifieke stijl kreeg zijn naam voor de opvallende gelijkenis met het stuur van een fiets, maar het lijkt al langer geleden bekend te zijn, omdat archeologen het zelfs op oude standbeelden vonden! Tegenwoordig heeft de hipstercultuur met vreugde de stijl overgenomen en versierd met meer jazz. Om een elegante en toch op maat gemaakte stijl te bereiken, moeten stuur snor bezitters een blik werpen op de Ray-Ban Clubmaster Optics-collectie. De retro-geïnspireerde mode herinnert ons aan knappe elegantie uit de jaren 90. Gecombineerd met een slanke stuur snor, straalt zo'n look een flair van gepolijste mannelijkheid uit en lijkt het op geen enkele manier achterhaald. Wees er op geattendeerd dat de half omrande lijn vooral vleiend is op langwerpige en ronde gezichten.

movember eyeglasses rayban clubmasters movember eyeglasses rayban clubmaster optics prescriptions

GOATEE x Tom Ford

Goatee stijl, een andere pittige snor, lijkt op een dunne, sik-achtige baard, waaraan het zijn naam ontleent. Het hebben van dit type snor betekent meestal alleen maar gezichtshaar laten groeien op de kin, terwijl er moeten worden voorkomen dat er haren op de wangen komen (jukbeenderen). Vaak gedragen door mensen zoals Brad Pitt en Kevin Hart, is dit soort snor meer geschikt voor het behoud van een volwassen, vastberaden uiterlijk. Vul het aan met een paar klassieke wayfarers zoals Tom Ford FT530 en voeg een meer sexy elitaire flair toe aan je uiterlijk. Zowel bij formele als informele gelegenheden zullen de hoekige frames bijzonder flatterend zijn voor ronde en ovale gezichten, en het eenvoudige maar vooral elegante ontwerp zal het mooist lijken als een trendy accessoire voor een klassieke smoking.

movember eyeglasses tom ford movember eyeglasses tom ford prescriptions

SHORT BOXED x BOSS by Hugo Boss

Geef het toe: sommige mannen houden gewoon zoveel van hun baarden dat ze niet bereid zijn om ze op te geven! Ze willen echter niet als een moderne Yeti worden beschouwd, dus is de mogelijkheid voor een combinatie van een snor én baard stijl ontstaan. Behoorlijk populair onder de baard fans, is een ‘short boxed’ snor. Deze snor wordt gezien als een eufemisme voor doorgewinterde uitdagers, hetzij op de werkplek of tijdens een wandeltocht door de Himalaya. De combinatie van nette bijgewerkte basis en benadrukte hoeken van de snor verbetert de schoonheid van je kaaklijn en jukbeenderen, terwijl de algehele stijl slechts dat ene detail nodig heeft om helemaal perfect te zijn: en dat is een stijlvolle bril! De hippe Hugo Boss BOSS0681 is de perfecte match. Het heeft een elegante ronde vorm en trendy kleurvariaties die er ongelooflijk goed uitzien op hartvormige en vierkante gezichten. Dit model biedt extra aangename voordelen, zoals 100% UV-bescherming en 100% hypoallergeen materiaal. Hoe dan ook, met zo'n uiterlijk ben je voorbestemd om een ​​indruk te maken van een succesvolle professional, zowel bij deals maken als bij het stelen van harten!

movember eyeglasses hugo boss movember eyeglasses hugo boss prescriptions

DALI x Giorgio Armani

Je hebt misschien niet gedacht aan dit type snor, onze lieve lezer, maar het heeft zeker een speciale plaats in de wereld. De gekke Dali-snor, de unieke dunne snor met opwaarts gebogen uiteinden op een netjes geschoren kaak, die ooit door het Time Magazine 'de kleinste ... in de wereld' werd genoemd (totdat het langer werd). Grappig genoeg publiceerde de beruchte voorloper van het surrealisme, die de stijl zijn naam gaf, zelfs een boek dat uitsluitend gewijd was aan zijn geweldige snor genaamd "Dali's Mustache". In het voorwoord waar Dali nog verder door zijn geliefde vrouw Gala aan te wijzen als de 'beschermengel' van zijn snor! Voor degenen onder u die verlangen naar een verbazingwekkend debuut als extravagante fashionista is de Giorgio Armani AR5059 de perfecte match! Ideaal voor vrijwel elk type gezicht (als je erin slaagt om de snor te laten groeien) waar het slechts compleet is met een net zo bijzondere bril. Dus laat deze bril niet ontbreken!

movember eyeglasses giorgio armani movember eyeglasses giorgio armani prescriptions

FEDERAL STANDARD x Ray-Ban Aviator

Ten slotte is er een term in het woordenboek van de snor terminologie die wijst op een stijl van helemaal geen snor hebben! De zogenaamde 'federale standaard' is een overblijfsel van netjes geschoren eisen van het Amerikaanse leger voor haar eerstejaars rekruten. Echter, aangezien perfectionisten uitgebreid aanwezig zijn onder mannen, verachten ze vaak elke vorm van gezichtsbeharing en scheren ze het af zodra ze wat tijd vrij hebben in hun drukke schema's. Voor dit speciale type ondersteuning van de fijnste en nette gezichten heeft Ray-Ban RX6489 veel te bieden. Een klassiek aviator frame, dat voor het eerst werd ontwikkeld in het midden van de jaren 1930 door Bausch & Lomb, werd gemaakt met als doel de ogen van de piloot te beschermen. Waarschijnlijk zou geen van de uitvinders hebben gedacht hoe populair deze frames zouden zijn in de cultuur en mode in het heden! Hoe immens aantrekkelijk het ook is, het straalt ook een ‘macho’ gevoel uit en is geschikt voor alle soorten gezichten. Draag het met trots, zoals een dappere generaal zou doen!

movember eyeglasses rayban aviator rx movember eyeglasses rayban aviator prescriptions

Funky, serieus kunstzinnig, uitdagend - Movember is het allemaal. Vind de juiste bril op eyerim, gebruik de code EYERIMXMOVEMBER en onthul de korting! Als je nog steeds meerdere gedachten hebt, laat het ons weten - we zullen er zeker uitkomen om 'die ene' voor jou vinden!

Adam

Ik ben hoofd logistiek in eyerim. Ik ben gepassioneerd over fotografie en technologie - mijn camera is altijd klaar voor gebruik. Ik draag een bril sinds mijn vroege jeugd en ik ben trots op mijn kookvaardigheden - bakken telt niet.

GERELATEERDE BERICHTEN
De beste 3.stylish looks van de Fashion Week 2018

Fashion Weeks zijn een groot evenement voor iedereen die in de mode-industrie werkt en we zijn hier om je mee te nemen naar de straten van deze steden vlak voordat de modeshows beginnen.

TOP 5: Beste skibrillen van het 2017/2018 winterseizoen

Ongeacht je ervaring of budget, de juiste skibril staat op je te wachten. Dit is onze lijst met de beste 5 skibrillen van het seizoen 2017/2018.

Blogger’s Gids voor Zonnebrillen: De Ultieme Zomer Trends 2018

Een nieuw seizoen, met nieuwe trends. Ontdek de grootste zomerse trends met twee van onze favoriete bloggers.

DISCUSSIE