• E-shop
  • Info
  • Account

Tommy hilfiger brillen op sterkte

Verwen jezelf met een stijlvolle bril op sterkte van Tommy Hilfiger. Ons aanbod omvat modellen voor iedereen - mannen, vrouwen en kinderen. Ontdek de ultieme combinatie tussen kwaliteit en een moderne look. Kies uit allerlei monturen gemaakt van staal, kunststof of metaal. Ook bieden we brillen gemaakt van het hypoallergene acetaat aan. Zulke brillen zijn lichtgewicht, duurzaam en beschikbaar in allerlei kleuren.

Ontdek een wereldberoemd merk

Tommy Hilfiger heeft zijn merk opgericht in 1985, wat ondertussen is uitgegroeid tot een van de populairste en belangrijkste modemerken. Zijn werk heeft vele prijzen gewonnen en successen gekend. Een bril op sterkte van Tommy Hilfiger biedt kwaliteit en een lange levensduur. Zoals hij het zelf zegt, zijn werk wordt gedreven door een optimistische visie en viering van individualiteit. Je kunt deze monturen eenvoudig passen met je webcam.

Wat is de beste bril voor mij?
 
De brillen op sterkte die wij aanbieden zijn ontspiegeld en beschermen je ogen tegen blauw licht. Blauw licht komt bijna overal voor, maar is vooral afkomstig van schermen zoals mobiele telefoons, computers en televisies. Het kan je slaapcyclus verstoren.

Naast het blauwlichtfilter moet je ook denken om de juiste brillenmaat. De meeste brillen op sterkte van Tommy Hilfiger die we aanbieden hebben een universele maat. Monturen in maat S, M of L zijn ook verkrijgbaar.

Kies de vorm van je gezicht in het filter, zo zal de bril op sterkte je altijd passen. Dat kan bijvoorbeeld een hartvormig, ovaal, rond of vierkant gezicht zijn. Laat ook je sterkte opmeten voordat je een bril koopt. Als je dat niet doet, loop je het risico dat je zicht verslechtert.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 142 Gebruik de filterfunctie om je resultaten te verfijnen
Weergeven 1 - 48 / 142
< 1 3

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen