• E-shop
  • Info
  • Account

Brillen op sterkte voor vrouwen

Wees altijd stijlvol en kies uit ons grote aanbod brillen op sterkte voor vrouwen. We hebben monturen met als vorm cat-eye, rond, hoekig of de populaire aviators. Monturen voor alle gezichtsvormen! Maak van je bril een originele accessoire voor elke dag.


Hoe kies ik de juiste bril op sterkte voor vrouwen uit?


Bij het uitkiezen van een bril moet je goed denken aan je gezichtsvorm en wat bij jou past. Draag je veel sportkleding of ben je vaak elegant gekleed? Als je meer van de elegante kleding bent, is een zachtere uitstraling van een bril op sterkte een goede keus. Als je houdt van trends en niet vies bent van experimenteren, kun je kiezen voor een dierenprint of opvallende vorm.

Wat voor bril heb je nodig?


Het eerste wat je nodig hebt voor een bril op sterkte is jouw opgemeten sterkte, daarna volgt het kiezen van de vorm en uitstraling. Op basis van jouw voorkeuren en de sterkte kun je online de perfecte bril uitzoeken. Bijziende mensen kunnen niet goed in de verte kijken en hebben minglazen nodig. Verziende mensen kunnen niet goed dichtbij kijken en hebben plusglazen nodig.

Let goed op de kwaliteit van de brillenglazen


Je kunt beter geen goedkope en ‘kant-en-klare’ brillen kopen van supermarkten en drogisten. Heel waarschijnlijk passen deze niet bij jouw sterkte. Door middel van een oogmeting kan worden vastgesteld welke sterkte jij hebt per oog, alsook mogelijke oogafwijkingen. Dan worden dus bifocale of multifocale glazen aangeraden voor jou.


Welke materialen worden gebruikt voor monturen?


Een stijlvolle uitstraling wordt niet alleen bepaald door de brillenglazen, maar vooral door het montuur. De meeste monturen zijn gemaakt van kunststof, acetaat, metaal of staal. Echter zijn aluminium, propionaat of titanium zeer geschikt voor mensen met allergieën.


Hoe kies ik de juiste montuurvorm?


Je gezichtsvorm speelt een belangrijke rol bij het uitzoeken van een bril op sterkte die ook een stijlvolle accessoire moet zijn. Een rechthoekig montuur past bijvoorbeeld uitstekend bij een rond gezicht. Zorg ervoor dat de maat van de bril afgestemd is op je gezicht, zodat het niet te groot uitvalt. Als je een hartvormig gezicht hebt past een cat-eye montuur fantastisch bij je.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 2080 Gebruik de filterfunctie om je resultaten te verfijnen
Weergeven 1 - 48 / 2080
< 1 3 ... 44

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen