• E-shop
  • Info
  • Account

Brillen op sterkte

Vind jouw unieke bril op sterkte met een grijs montuur en maak je look af. Je kunt niet alleen kiezen uit klassieke modellen, maar ook gedurfde brillen. Ons aanbod omvat brillen van wereldberoemde modeontwerpers en merken. Dankzij onze tool Virtueel passen kom je erachter of die leuke bril bij je staat.

Een bril op sterkte is je dagelijkse hulpmiddel, dus het uitkiezen van de juiste bril is zeer belangrijk. Ga voor een bril gemaakt van duurzame materialen, zoals titanium of staal. Monturen van titanium zijn ook geschikt voor mensen met een allergie voor metalen materialen.

Bespaar niet op een bril op sterkte

Alhoewel je aanvankelijk meer moet investeren in een hoogwaardige bril op sterkte, zal het zich zeker terugbetalen op de lange termijn. Vermijd goedkope brillen op sterkte die je kunt kopen bij supermarkten en drogisten. Het komt vaak voor dat de sterkte per oog verschilt en dat kan alleen bevestigd worden door een oogmeting. Kies dus alleen een bril uit als je de juiste sterkte weet.

Hoe kies ik de juiste montuurvorm?

Dankzij onze geavanceerde tool Virtueel passen kun je bijna elk montuur passen. Kies eerst je gezichtsvorm, want niet elk montuur zal bij elk gezichtsvorm passen. Gezichtsvormen kunnen vierkant, rond, ovaal of hartvormig zijn.

Welke brillenglazen kan ik kiezen?

Naast klassieke brillenglazen vind je ook ontspiegelde, fotochrome glazen of een blauwlichtfilter als uitbreidingen. Ontspiegelde glazen reduceren weerspiegeling en verbeteren het zicht tijdens autorijden in het donker. Brillenglazen met een blauwlichtfilter beschermen je ogen tegen schadelijk blauw licht afkomstig van elektronische apparaten.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 754
Ook met brillenglazen op sterkte krijg je je geld terug!
Bij je eerste aankoop van een bril op sterkte met eyerim vision brillenglazen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug als je de bril binnen 30 dagen terugstuurt. Lees meer over ons retourbeleid.
Weergeven 1 - 48 / 754
< 1 3 ... 16

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
30 dagen om te retourneren
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Afmeting van montuurmaat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
30 dagen om te retourneren
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen