Zonnebrillen op sterkte

Ben je op zoek naar een bril op sterkte die ook je ogen beschermt tegen de zon? Zoek niet verder, want je kunt een bril op sterkte en een zonnebril prima combineren. Ons aanbod omvat zonneglazen met allerlei mogelijke uitbreidingen. Met zo’n hoogwaardige zonnebril kun je perfect zien en zijn je ogen beschermd tegen schadelijke UV-straling. Kies monturen van wereldberoemde merken of shop iets uit onze eyerim collection. Zonnebrillen op sterkte combineren stijl met functionaliteit, een onmisbare accessoire!

Investeren in zonneglazen is investeren in jouw gezondheid. De UV-straling waaraan je dagelijks blootgesteld wordt kan je ogen beschadigen. Je ogen beschermen tegen schadelijke straling is daarom ook een prioriteit. Misschien was je sterkte wel een beperkende factor voor het uitzoeken voor een zonnebril, maar wij maken het je gemakkelijk.

In ons aanbod vind je allerlei soorten zonneglazen die je ogen beschermen tegen de zon zonder in te leveren op goed zicht. Kies uit allerlei soorten materialen, stijlen, vormen en kleuren van het montuur. Je kunt zelfs helemaal losgaan tijdens het sporten met onze speciale brillen. Twijfel niet en ervaar hoe praktisch en handig onze zonneglazen kunnen zijn voor jou.

Je perfecte bril uitkiezen met virtueel passen

Bij ons vind je zonneglazen geschikt voor elk gezicht. Of je nou op zoek bent naar het ideale montuur voor een hartvormig, ovaal, rond of vierkant gezicht, gebruik onze tool Virtueel passen en je zal je match zeker vinden. Vanuit huis kun je eindeloos monturen passen en een beslissing maken op basis van jouw voorkeuren en smaak. Geef jezelf gewoon de tijd en kies een stijlvolle maar praktische zonnebril. Je ogen zullen je dankbaar zijn!

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op

Geselecteerd filter

Geslacht
Prijs
Alleen weergeven
Merk
Gezichtsvorm
Montuurvorm
Montuurkleur
Maat
Volgens de afmetingen van mijn bril

We zullen je een bril tonen met een maximale afwijking van 2 mm ten opzichte van de ingevoerde afmetingen. Zo is er een veel kleinere kans dat je bril eventueel niet past.

Glas

Glas

Neusbrug

Neusbrug

Tempel

Tempel
Vind jouw maat
Gepolariseerd
Lenskleur
Lenzen opties
Montuur materiaal
Montuurvorm
Karakteristieken
Sport
Badge
Bevestigen en bekijken
Weergeven: 8313 Gebruik de filterfunctie om je resultaten te verfijnen
Weergeven 1 - 48 / 8313
< 1 3 ... 174

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat
het laden...
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen