Martin Black

Montuurkleur: Zwart, Lenskleur: Transparant

Garantie

Maat

One size
One size: 48/19/138 mm
In voorraad
30 dagen om te retourneren
Verwachte bezorging: 4 - 6 werkdagen
€ 55,00
Martin is ontworpen als unisex model wat uitstekend past bij zowel mannen als vrouwen. Dankzij de ronde vorm met uitstekende zijkanten past dit montuur bij werkelijk elk gezicht. Deze elegante bril is lichtgewicht en maakt elke outfit af!

Het materiaal waarvan dit montuur gemaakt is, is lichtgewicht kunststof. Dat materiaal garandeert uitzonderlijke robuustheid en duurzaamheid.

Kohe by eyerim is een nieuw kwaliteitsmerk voor oogmode, wat modetrends overstijgt en brillen biedt voor elk gezicht en elke persoonlijkheid. De brillen zijn gemaakt met het doel om prachtige en stijlvolle oogmode betaalbaar te maken voor iedereen.

Elk model heeft een reguliere en op sterkte uitvoering. Dat betekent dat je een montuur kan kopen waarin elke soort glazen op sterkte kunnen worden gezet, maar ook eentje met een blauw licht filter zonder sterkte.

Wat betreft materiaalkeuze, daar zullen we nooit op inleveren. We verlagen enkel de prijs. Onze monturen zijn gemaakt van acetaat, kunststof en metalen materialen.

Dankzij het opheffen van tussenpartijen hebben we onze prijzen enorm kunnen verlagen. De bril vertrekt rechtstreeks vanuit de fabriek naar jouw huis.

Dit montuur kan een lees- of computerbril worden, of een mooie (zonne)bril voor ver- en bijziendheid. Selecteer jouw keus door middel van onze configurator. Onze eyerim vision brillenglazen worden geproduceerd in samenwerking met Frans optiekmerk Essilor Group, 's werelds grootste producent van brillenglazen.

Parameters:

Model
Martin Black
Montuurkleur
Zwart
Lenskleur
Transparant
Montuurvorm
Ronde
Montuurvorm
Omrand
Gepolariseerd
Nee
Montuur materiaal
Acetaat
Geslacht
Dames, Heren
Montuurkleur van de fabrikant
Shiny Black
Kleur brillenglazen van de fabrikant
Crystal

Waarom eyerim

Gratis verzending
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat
Maten
S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog
Delen
Martin Black
€ 55,00

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen