• E-shop
  • Info
  • Account

Ray-ban glasses

Kies een iconische en functionele bril op sterkte van Ray-Ban. Ga je voor een klassieke aviator of toch een opvallende cat-eye? Wij bieden ook monturen aan volgens de laatste modetrends die bij werkelijk elke gezichtsvorm passen. Je kunt deze monturen eenvoudig passen met je webcam. Kies brillenglazen op basis van je opgemeten sterkte. Wij bieden ook uitbreidingen aan zoals een blauwlichtfilter, wat je ogen beschermt tegen schadelijke straling afkomstig van schermen.

Hoe is het merk Ray-Ban ontstaan?


Van origine zijn Ray-Ban brillen gemaakt voor de Amerikaanse luchtmacht. De brillen moesten sterk en onprettig zonlicht tegengaan. Het ‘aviator’ model is wereldberoemd geworden door een foto van een Amerikaanse piloot met een Ray-Ban zonnebril op. Daarna zijn ze immer een symbool voor de popcultuur gebleven. Zelfs filmsterren op het witte doek schitterden met deze brillen. Tijdens de discoperiode nam de populariteit enigszins af. In de jaren ’80 ervaarde het merk weer een opleving, toen Tom Cruise ze droeg in zijn films. Nog altijd zijn Ray-Bans populair dankzij de hoogwaardige monturen gemaakt van weerbarstige en duurzame materialen.

Waar moet ik op letten bij het uitzoeken van een bril op sterkte?


Doe een oogmeting voordat je een bril op sterkte koopt. Kies het juiste montuur en brillenglazen uit op basis van jouw opgemeten sterkte. Koop geen brillen van een supermarkt of drogist, want deze brillen hebben dezelfde sterkte voor elk oog. Bovendien hebben deze brillen standaard glazen zonder speciale filters die je zicht beter beschermen. Als je een bril draagt met de verkeerde sterkte kan je zicht verder verslechteren. Ga daarom voor een goed montuur en hoogwaardige brillenglazen. Die zijn niet alleen functioneel, maar maken ook je look af!

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 397
Weergeven 1 - 48 / 397
< 1 3 ... 9

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
30 dagen om te retourneren
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Afmeting van montuurmaat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
30 dagen om te retourneren
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen