• E-shop
  • Info
  • Account

Persol zonnebrillen

Persol zonnebrillen garanderen kwaliteit. Kies uit ons grote aanbod zonnebrillen van het Italiaanse merk dat al 100 jaar bestaat. Naast het stijlvolle ontwerp beschermt een Persol zonnebril je ogen ook tegen schadelijke UV-stralen. Het merk heeft verschillende patenten in handen voor hun technologie op gebied van bescherming en helder zicht.

Hoe is Persols eerste model ontstaan?

Het verhaal van Persol begint in 1917, in Turijn. De familie-optiek waar Giuseppe Ratti werkte werd vaak bezocht door piloten. Zij klaagden over de hinderlijke felle zon tijdens het vliegen. De Italiaanse opticien begon te experimenteren met getinte brillenglazen die de verblindende effecten van de zon konden tegengaan. En zo is het model genaamd “De Beschermer” ontstaan.

Niet lang na de uitvinding van het eerste model doopte Giuseppe het om tot Persol, wat ‘voor de zon’ betekent in het Italiaans (per il sole). Het eerste model had ronde gekleurde glazen met een rubberen rand. Het model bevatte geen klassiek montuur, maar een elastieken band. Dankzij de hoge kwaliteit, het draagcomfort en de functionaliteiten verwierf dit model niet alleen populariteit onder piloten, maar ook onder snelheidsduivels.

Waarom zou je een Persol zonnebril kiezen?

Als je op zoek bent naar een topkwaliteit zonnebril dan is Persol de beste keus voor jou. Naast het handgemaakte karakter gaat deze bril ook heel lang mee. Het merk verkiest tijdloze elegantie boven vluchtige modetrends. Kies je een van hun modellen? Dan heb je een vriend voor het leven.

Ons aanbod omvat monturen in allerlei vormen en maten voor mannen en vrouwen. Pas deze zonnebrillen door middel van je webcam en kom erachter welke het beste bij jouw gezicht staat. Je kunt ook kiezen uit metalen, kunststof of titanium monturen.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 41 Gebruik de filterfunctie om je resultaten te verfijnen
Weergeven 1 - 41 / 41

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen