De juiste bril kan je hele outfit in een oogwenk veranderen. Maar welke moet je nou kiezen? Van stille luxe tot duurzaamheid - laten we samen eens kijken welke brillentrends het straatbeeld en de modeshows in 2024 zullen domineren!

 

Quiet luxury

De samensmelting van kwaliteit, stijl, minimalisme en subtiele elegantie definieert de trend quiet luxury (of “stille luxe"). In 2024 is deze filosofie meer dan slechts een trend; het is een uitdrukking van zelfvertrouwen en verfijning zonder de behoefte om aandacht te schreeuwen. Denk aan monturen met strakke lijnen en ingetogen details die elke outfit aanvullen zonder te overheersen. Stille luxe is perfect voor mensen die kwaliteit en elegantie verkiezen boven opzichtigheid. Beroemdheden zoals Emma Watson of Timothée Chalamet laten zien hoe "stille luxe" kan worden gedragen.


Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic


Mob Wife

Aan de andere kant van het spectrum van stille luxe, staat de esthetiek van de mob wife - een kenmerkende stijl die inspiratie put uit de luxe en weelde van maffiavrouwen. Deze stijl wordt gekenmerkt door volumineuze bontjassen, gouden accessoires, dierenprints en grote zwarte brillen met gouden accenten. Deze stijl is voor degenen die niet bang zijn om hun zelfvertrouwen te tonen en de voorkeur geven aan gewaagde, gedurfde stukken. Beroemdheden als Lady Gaga en Miley Cyrus zijn voorbeelden van hoe je deze trend met een onmiskenbare charme kunt dragen.


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova
 

Feest, altijd en overal

Geef een stoot energie en de zinderende sfeer van ravecultuur aan casual outfits. Brillen in felle kleuren, ongewone vormen en experimentele ontwerpen passen daar perfect bij. Dit is een oproep om het leven niet te serieus te nemen en jezelf elke dag een beetje plezier te gunnen. Iconen van deze stijl zijn beroemdheden als Billie Eilish en Rihanna, die bewijzen dat het feest écht nooit eindigt!


 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Gisele Bündchen in The Devil Wears Prada? Bella Hadid? Zendaya? Dat zijn de iconische toonbeelden van de Office Siren stijl - een op de eind jaren '90 geïnspireerde esthetiek die chique werk combineert met een subtiele dosis retro flair. Oversized blazers, overhemden en stropdassen worden aangevuld met kleine brillen met dunne monturen. Deze trend is geschikt voor moderne vrouwen die hun unieke stijl willen uitdrukken en toch een professionele look willen behouden.


 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta


Duurzaamheid

Anno 2024 is duurzaamheid niet alleen een modestatement, maar vooral een noodzaak voor onze toekomst. De groeiende vraag naar groenere en ethisch verantwoorde keuzes scheppen kansen voor duurzame brilmonturen van gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen, die steeds populairder worden. Bioacetaat en andere duurzame materialen kun je beschouwen als de toekomst van oogmode, het is een uitstekende keuze zonder onze planeet in gevaar te brengen. 


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black 
 

Of je nu kiest voor een retro-inspired look, gedurfde accessoires, subtiele elegantie of een duurzame keuze, op eyerim vind je de nieuwste trends voor iedereen. Laat je ook inspireren en kies de bril die je stijl (en nog veel meer) het beste uitdrukt in 2024!