Tegenwoordig is het magische moment van verrassing onder de kerstboom echt waardevol en zeldzaam. Naast dat je moet voldoen aan de smaak, je moet beslissen of het wel bij diegene past, je het op tijd moet regelen, moet je ook nog een verrassing bezorgen voor je naaste - dit moet allemaal vrij stressvol klinken. Als het gaat om accessoires zoals een zonnebril of een bril op sterkte, moet een magisch moment van verrassing bijna onmogelijk lijken. Hoogstwaarschijnlijk moet je je vriendin, mama, papa of oma naar de opticien krijgen en samen de juiste zonnebril of bril kiezen. En de magie is verdwenen! Gelukkig kan met onze hulp je kerstverhaal dit jaar anders eindigen.

Het maakt niet uit of je nou op zoek bent naar de juiste zonnebril waarvan je vriendin het hele jaar heeft gedroomd, of dat je niet kunt toekijken hoe je oma haar ogen dichtknijpt bij het oplossen van de kruiswoordpuzzels op zondag. Misschien klaagt je vader nog steeds in de ochtend op weg naar zijn werk hoeveel spijt hij heeft dat hij die gepolariseerde zonnebril vorig jaar niet heeft gekocht. Op eyerim vind je vast wel iets, maar daarnaast ook echt alles voor je naasten - het is snel, gemakkelijk, en vooral belangrijk, je kunt het zelf doen en ze daarom alsnog verrassen.

Als ik gemakkelijk zeg, dan meen ik het ook echt. Je hebt slechts twee dingen nodig: een foto van de persoon voor wie je een cadeau uitkiest en onze virtuele spiegel. Alle zonnebrillen en brillen die in aanmerking komen voor het virtueel passen op onze website, bevatten dit teken virtual try on on eyerim . Kies de bril die je denkt dat bij je naaste past, laad hun foto op de website en onze virtuele spiegel doet de rest. Voila! Als je nog steeds niet 100% zeker bent, bespreek het dan bijvoorbeeld met je vrienden of neem contact met ons op. Stuur ons de foto en we zullen ernaar kijken door 'de ogen van een expert'.

Vermijd onnodige winkelstress vóór Kerstmis met onze virtuele spiegel en red de kerstmagie zoals Daniel ...

 

Oma of vriendje, opa of vader, broer of je moeder - geen van hen zal je nu hoeven te vergezellen op weg naar een opticien of zelfs na de kerstverkopen dit jaar. Op eyerim kun je nu al gebruik maken van kerstaanbiedingen. Bovendien garanderen wij levering tot Kerstmis op alle zonnebrillen, brillen en skibrillen op voorraad. Verzamel gewoon wat foto's van je familie of vrienden en onze virtuele spiegel doet de rest. Geef jezelf een vredige en magische kerst!