Bij het uitkiezen van een bril draait het niet alleen om esthetiek en stijl. De juiste brillenglazen zijn cruciaal voor je draagcomfort, de bescherming van je zicht en ook hoe lang je bril meegaat. Daarom introduceren we een nieuw product op het gebied van brillen op sterkte!

 

eyerim biedt allerlei soorten brillenglazen

Al meer dan 500.000 klanten profiteren van beter zicht dankzij onze brillen op sterkte, voorzien van hoogwaardige brillenglazen afkomstig van EssilorLuxottica - een van de toonaangevende Europese fabrikanten van brillenglazen op sterkte. Op onze website kun je kiezen uit verschillende soorten brillen op sterkte, namelijk:

  • Heldere brillenglazen - hoogwaardige transparante brillenglazen, geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Brillenglazen met blauwlichtfilter - dit zijn brillenglazen met een zeer subtiele koperen tint, die schadelijk blauw licht afkomstig van digitale apparaten blokkeren. Hierdoor verminderen ze oogvermoeidheid, rode ogen, hoofdpijn en slaapproblemen.

  • Zonnebrillen op sterkte - een praktisch hulpmiddel voor mensen die zowel een zonnebril als bril op sterkte nodig hebben. Bij een zonnebril op sterkte kun je ook kiezen uit drie upgrades - klassieke zonneglazen, gepolariseerde zonneglazen of gespiegelde glazen, voor niet alleen een stijlvolle maar vooral functionele bril.

  • Zelfkleurende (fotochrome) brillenglazen - speciale, zich aanpassende brillenglazen die verduisteren in direct zonlicht waardoor een praktische zonnebrillen ontstaat. Daarentegen blijven de brillenglazen binnenshuis bijna volledig transparant. Ze beschermen je ogen niet alleen tegen UV-straling, maar ook tegen schadelijk blauw licht van digitale apparaten.

Het geweldige nieuws is dat vanaf nu al deze brillenglazen beschikbaar zijn in twee versies (beide vervaardigd in samenwerking met EssilorLuxottica) - de standaardversie in vorm van eyerim vision brillenglazen en de premium versie genaamd Essilor premium. Wat is het verschil tussen deze twee?

eyerim vision of Essilor premium?

Allereerst willen we opmerken dat de standaard eyerim vision brillenglazen hoogwaardige, betaalbare, kras- en vuilbestendige glazen zijn. Essilor premium zijn op maat gemaakte brillenglazen met een ontspiegelende coating en zijn vet-, water- en vuilbestendig dankzij de Crizal® oppervlaktebehandeling door gerenommeerd brillenglazengigant EssilorLuxottica.

 
eyerim vision Essilor premium
Zeer geringe verkleuring van brillenglas Geen verkleuringen
UV-straling wordt tegengehouden via de voorkant van het brillenglas De modernste, krachtigste oppervlaktestructuur op beide kanten van het brillenglas
 

Bij brillenglazen voorzien van een blauwlichtfilter, bieden eyerim vision glazen bescherming tegen blauw-violet straling. De brillen hebben echter een licht zichtbare koperen tint. Daarentegen garandeert Essilor premium tot drie keer hogere bescherming en selectieve filtratie van blauw en UV-licht. De glazen gaan verblinding tegen en hebben, dankzij de geoptimaliseerde helderheid van de glazen, slechts een zeer geringe restkleur.

 
eyerim vision Essilor premium
Beschermt je ogen tegen schadelijke blauwe straling afkomstig van digitale schermen en kunstlicht Biedt 3 keer meer bescherming tegen blauw en UV-licht en filtert deze
Het brillenglas heeft een zeer geringe kopertint kleur Optimale helderheid van het brillenglas (zeer geringe verkleuring)
Uitstekend draagcomfort en beschermt tegen oogvermoeidheid Uitstekend draagcomfort en beschermt tegen oogvermoeidheid
  Gaat verblinding tegen

 

De eyerim vision brillenglazen voor een zonnebril op sterkte hebben ook de mogelijkheid tot verschillende oppervlaktebehandelingen en kleuren. Zo creëer je niet alleen een stijlvolle, maar vooral functionele bril. Met Essilor premium krijg je een afwerking die verder gaat dan de standaard ontspiegeling en UV-bescherming; waardoor je meer diepte, kleur en contrasten zal zien. Deze meest moderne zonneglazen op sterkte zijn ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en bieden je perfect zicht, zelfs in de helderste lichtomstandigheden.

 

Zonnebril op sterkte  - klassiek

 

eyerim vision Essilor premium
Optimale bescherming tegen UV-straling Maximale bescherming tegen UV-straling
UV-licht wordt gereduceerd via de voorkant van het glas Uitstekende dubbelzijdige bescherming tegen weerspiegeling en UV-licht
  UV-bescherming factor E-SPF 50+
  Verbeterde krasbestendigheid
 
 

Zonnebril op sterkte - Gepolariseerd
 

eyerim vision Essilor premium
Blokkeert schadelijke UV-straling en gaat verblinding tegen Blokkeert zonlicht volledig en gaat verblinding tegen
Geschikt voor tijdens het autorijden en buitenactiviteiten Geschikt voor tijdens het autorijden en buitenactiviteiten
Optimale gezichtskwaliteit Maximale gezichtskwaliteit
Versterking van natuurlijke kleuren en verhoogd contrast Perfecte kleurweergave en grote contrasten
  Uitstekende bescherming tegen vuil en krassen
  Dubbelzijdige bescherming tegen weerspiegeling en UV-licht
  UV-bescherming factor E-SPF 50+


 

Zonnebril op sterkte - Spiegelglazen
 

eyerim vision Essilor premium
De voorkant van de glazen is behandeld met een spiegelcoating De voorkant van de glazen is behandeld met een spiegelcoating
De glazen zijn behandeld met een ontspiegelende coating en lichtgroene kleur aan de achterkant van de glazen Behandeld met een ontspiegelende coating aan de achterkant van de glazen
  Maximale bescherming tegen UV-straling
  Krasbestendig, vuilbestendig en is vingerafdruk-proof
  

Als je kiest voor zelfkleurende (fotochrome) brillenglazen, bieden eyerim vision glazen je een snelle lichtaanpassing met minimale restkleur binnenshuis en goede bescherming tegen blauw en UV-licht. Essilor premium brillenglazen zijn voorzien van de intelligente Transitions Xtractive® technologie, waardoor ze tot nu toe de donkerste fotochrome brillenglazen zijn op de markt. De overgang tussen het verduisteren en oplichten van de glazen zijn het allersnelst dankzij deze technologie. Binnenshuis hebben ze een zachte kleur en bieden ze de hoogste bescherming tegen blauw en UV-licht.

 
eyerim vision Essilor premium
Geschikt voor alledaags gebruik en optimaal draagcomfort Geschikt voor lichtgevoelige mensen en om te dragen in zeer fel licht
Uitstekende reactiesnelheid op direct en indirect licht De donkerste glazen zijn ook geschikt tijdens het autorijden
Snelle aanpassing aan licht en kleurintensiteit 35% sneller in zich aanpassen aan het licht en verkleurt daardoor in rap tempo
Verkleurt amper binnenshuis Erg donker, zelfs tijdens blootstelling aan hoge temperaturen
Bescherming tegen blauw en UV-licht Beste bescherming tegen blauw en UV-licht
 

Bij het uitkiezen van een bril op sterkte is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de prijs, maar vooral naar de kwaliteit en technologie die de brillenglazen bieden. Met de keuze tussen onze standaard en premium glazen, heb je de garantie dat wij altijd het beste voor jou willen bieden.