Het doel van de Internationale Vrouwendag van dit jaar is om gendergelijkheid te bevorderen. #PressforProgress verenigt vrienden, gezinnen en gemeenschappen over de hele wereld om gezamenlijk over gender inclusiviteit na te denken. In eyerim vieren we ook de IVD! Vandaag introduceren we onze collectie VROUWEN VOOR VROUWEN met zonnebrillen en brillen die exclusief door alle eyerim-dames zijn uitgekozen. Ontdek onze 'best of' zonnebrillen en steun vrouwen over de hele wereld samen met ons.

Het is geen geheim dat waarschijnlijk iedereen hier in eyerim een eigen geheim verlanglijstje heeft met ontwerpen voor zonnebrillen en brillen die we direct zouden kopen. De Internationale Vrouwendag draait om vrouwen, dus dit jaar vroegen we onze mooie eyerim-dames om hun eigen collectie zonnebrillen en brillen voor vrouwen te maken om deze dag en de grootsheid van alle dames over de hele wereld te vieren.

Negen vrouwen, die elk 10 paar designer-zonnebrillen en brillen kiezen van merken zoals Ray-Ban, Versace, Celine, Jimmy Choo en nog veel meer. Hier is een voorproefje van onze collectie VROUWEN VOOR VROUWEN.

Versace eyeglasses for women Jimmy Choo brown sunglasses for women Fendi mirrored sunglasses for women
Ray-Ban Ja-Jo sunglasses for women Marc Jacobs prescription glasses for women Celine beige sunglasses for women

Ray-Ban Aviator sunglasses for women Tom Ford sunglasses for women Jimmy Choo prescription glasses for women

Staat er ook een 'must have' op jouw verlanglijstje? Deze week kun je deze met 10% KORTING aanschaffen, terwijl je tegelijkertijd andere vrouwen over de gehele wereld helpt om onafhankelijke en krachtige individuen te worden. Als je namelijk deze week een zonnebril uit de damescollectie koopt en de coupon WOMENFORWOMEN gebruikt, doneer je 5% van je aankoop aan Women for Women International en dit terwijl je de bril met 10% korting aanschaft.

Waarom WFWI? Wat in jouw gemeenschap als een vanzelfsprekendheid kan worden beschouwd, is misschien niet vanzelfsprekend in een ander deel van de wereld. WFWI biedt steun en stabiliteit aan vrouwen in landen die getroffen zijn door crisis en armoede, en helpt hen om kennis, vaardigheden en middelen te bemachtigen die hun levens zullen veranderen. Dus, waarom zou je dit niet steunen!

We weten hoe krachtig vrouwen kunnen zijn - eyerim zou niets zijn zonder hen - dus vier deze dag met alle vrouwen om je heen, heb ze lief en help degenen die het nodig hebben. En vergeet niet onze collectie VROUWEN VOOR VROUWEN te bekijken. Fijne Vrouwendag!

heart