Emporio armani brillen op sterkte

Verwen jezelf met een stijlvolle bril op sterkte van Emporio Armani. Ons aanbod omvat modellen voor mannen en vrouwen en er is keuze uit allerlei soorten monturen, van klassiek rechthoekig tot de iconische cat-eye. Ook kiezen uit allerlei soorten materialen voor de monturen, welke veelal metaal, kunststof of acetaat zijn. Laatstgenoemde is hypoallergeen maar vooral erg stevig en krasbestendig. Onze brillen kan je zelf passen met je webcam. Vind de perfecte bril op sterkte voor jouw gezichtsvorm.

Waarom zou je een bril op sterkte van Emporio Armani kiezen?

Emporio Armani is opgericht in 1975. Het iconische merklogo met de adelaar is eigenlijk per ongeluk ontstaan. De oprichter van het merk gaf toe dat hij het even snel had geschetst, zonder er al te veel over na te denken. Dit spontane logo is sindsdien een onderscheidend onderdeel geworden voor het merk en wordt overal ter wereld herkend. Niet veel later zijn ze ook begonnen met het produceren van luxe accessoires voor mannen en vrouwen. Maak je look af met een bril van Emporio Armani!

Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten brillenglazen. Als je glazen nodig hebt voor beter zicht, kies dan voor ontspiegelde glazen. Deze glazen zijn ook ideaal voor autorijden, omdat ze bijvoorbeeld weerspiegeling van een nat wegdek tegengaan. Je kunt ook kiezen voor glazen met een blauwlichtfilter zodat je ogen beschermd worden tegen de straling van telefoons of computerschermen. Wij bieden ook multifocale brillen aan die presbyopie corrigeren.

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een bril op sterkte?

Met Virtueel passen kun je het montuur passen door middel van je webcam. Bij elk montuur tref je ook de informatie bij welke gezichtsvorm het past. Het is dus niet mogelijk dat je bril niet zal passen. Kies altijd voor brillenglazen op basis van jouw vastgestelde sterkte en koop geen bril bij de supermarkt of een drogist. Deze brillen hebben dezelfde sterktes voor beide ogen, waardoor je zicht verder kan verslechteren.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op

Geselecteerd filter

Geslacht
Prijs
Alleen weergeven
Merk
Gezichtsvorm
Montuurvorm
Montuurkleur
Maat
Volgens de afmetingen van mijn bril

We zullen je een bril tonen met een maximale afwijking van 2 mm ten opzichte van de ingevoerde afmetingen. Zo is er een veel kleinere kans dat je bril eventueel niet past.

Glas

Glas

Neusbrug

Neusbrug

Tempel

Tempel
Vind jouw maat
Gepolariseerd
Lenskleur
Lenzen opties
Montuur materiaal
Montuurvorm
Karakteristieken
Badge
Bevestigen en bekijken
Weergeven 1 - 48 / 106
< 1 3

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat
het laden...
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen