Persol brillen op sterkte

Ben je op zoek naar een bril op sterkte die comfortabel, stijlvol en stevig is? Kies dan voor een montuur van het iconische merk Persol. Ons aanbod omvat monturen met zowel klassieke als moderne vormen, die zeker weten de aandacht zullen trekken. Brillen op sterkte van Persol zijn gemaakt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Pas een montuur met je webcam om erachter te komen welk montuurvorm het beste bij je past.

Waarom zou je een bril op sterkte van Persol kiezen?

Met een bril op sterkte van Persol kun je gegarandeerd genieten van de hoge kwaliteit en het originele ontwerp. In 1917 werd het Italiaanse Persol opgericht, het merk is één van de oudste brillenfabrikanten ter wereld. Bovendien zijn ze zeer trots op het feit dat al hun monturen nog altijd handgemaakt worden in Italië. Het productieproces en de gebruikte materialen garanderen dat deze brillen veel kunnen doorstaan, van valpartijen tot onhandige bewegingen.

Met een bril op sterkte van Persol heb je een iconische bril in handen die niet alleen mooi ontworpen, maar ook functioneel is.

Is investeren in een bril op sterkte het waard?

Alhoewel je aanvankelijk meer moet investeren in een hoogwaardige bril op sterkte, zal het zich zeker terugbetalen. Je zal vooral de vruchten plukken op gebied van draagcomfort op de lange termijn. Daarnaast zullen duurzame monturen niet zo makkelijk beschadigen en hoeven ze ook niet snel vervangen te worden.

Maar het belangrijkste is dat je zicht belangrijk is, en daarop besparen is het niet waard. Koop dus geen bril bij de supermarkt of drogist als je niet goed ziet maar schaf brillenglazen aan op basis van jouw sterkte. En vergeet niet om regelmatig je sterkte te laten controleren!

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op

Geselecteerd filter

Geslacht
Prijs
Alleen weergeven
Merk
Gezichtsvorm
Montuurvorm
Montuurkleur
Maat
Volgens de afmetingen van mijn bril

We zullen je een bril tonen met een maximale afwijking van 2 mm ten opzichte van de ingevoerde afmetingen. Zo is er een veel kleinere kans dat je bril eventueel niet past.

Glas

Glas

Neusbrug

Neusbrug

Tempel

Tempel
Vind jouw maat
Gepolariseerd
Lenskleur
Lenzen opties
Montuur materiaal
Montuurvorm
Karakteristieken
Badge
Bevestigen en bekijken
Weergeven 1 - 48 / 107
< 1 3

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat
het laden...
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen