• E-shop
  • Info
  • Account

Tom ford brillen op sterkte

Elegantie en luxe - dat is precies hoe Tom Ford brillen op sterkte zich onderscheiden. In ons aanbod vind je klassiekers maar ook moderne modellen die naadloos aansluiten op jouw look. Wij hebben vele montuurvormen voor allerlei gezichtsvormen. Kies voor monturen gemaakt van lichtgewicht kunststof, acetaat of edelmetaal voor geweldige prijzen.

Hoe is het merk Tom Ford ontstaan?

De oprichter van het merk, Thomas Carlyle Ford, was eerst een succesvolle acteur. In 2005 begon hij met ontwerpen en richtte hij het merk TOM FORD op. Al snel begon hij met de lancering van sprankelende collecties: niet alleen kleding, handtassen en sieraden, maar ook handgemaakte brillen voor dames en heren.

Vandaag de dag zijn Tom Ford brillen een van de meest luxe modellen. Dankzij het verfijnde handwerk en ontwerp kun je jezelf onderscheiden. De meeste monturen kenmerken zich door de elegante, metalen ’T’. De populairste modellen zijn Jennifer, Cary, Whitney, Leo, Henry en Mar. De Henry kun je herkennen uit de James Bond films.

Hoe kies ik de juiste bril op sterkte?

Bij het kiezen van een bril op sterkte moet je goed denken om de juiste brilmaat. De meeste modellen zijn universeel in maat, maar de maten S, M of L zijn ook verkrijgbaar.

Naast de maat is het materiaal van het montuur ook belangrijk. Metalen monturen zijn elegant, licht en geschikt voor alledaags gebruik. Kunststof monturen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en dessins. Monturen gemaakt van acetaat zijn lichter en flexibeler vergeleken met kunststof. Het gaat ook lang mee en is 100% hypoallergeen.

Bij het uitkiezen van je bril op sterkte moet je ook goed denken om je gezichtsvorm. Is je gezicht hartvormig, vierkant, rond of ovaal? Zodra je je gezichtsvorm weet, wordt de keuze een stuk makkelijker. Weet je het nog steeds niet? Pas dan een bril met je webcam.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 133 Gebruik de filterfunctie om je resultaten te verfijnen
Weergeven 1 - 48 / 133
< 1 3

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen