• E-shop
  • Info
  • Account

Stijlvolle brillen zonder sterkte

Brillen zijn niet alleen geschikt voor het corrigeren van je ogen. Door de jaren heen zijn ze ook een mode-accessoire geworden voor mensen die geen bril op sterkte nodig hebben. Een bril zonder sterkte kan je unieke stijl onderscheiden en elke outfit laten stralen. In ons grote aanbod vind je vele brillen zonder sterkte in allerlei vormen, kleuren en maten. Twijfel niet en verwen jezelf met iets wat perfect bij jouw unieke smaak past!

Denk aan je gezichtsvorm bij het uitzoeken van een bril


Als je een bril zonder sterkte koopt, zou het zonde zijn als deze niet perfect bij je gezichtsvorm past. Mensen met een hoekig gezicht kunnen beter geen ovaal of rond montuur uitzoeken maar eerder een subtiel en smal montuur. Mensen met een rond gezicht kunnen rechthoekige brillen goed hebben, omdat deze je ronde gezichtskenmerken mooi benadrukken.

Heb je een hartvormig gezicht? Ga dan voor een bril met een minimalistisch montuur, zoals een randloos montuur. Mensen met een ovalen gezicht hebben de makkelijkste en meeste keus. Deze gezichtsvorm past bijna bij elke bril. Heb jij een ovalen gezicht? Ga dan voor gedurfd en pas allerlei bijzondere brillen, totdat je de juiste vindt die zo goed bij je past.

Wat voor toegevoegde waarde heeft een bril zonder sterkte?


Een zonnebril zonder sterkte hoeft niet alleen jouw mode-accessoire te blijven. Kies voor een van onze uitbreidingen zoals een blauwlichtfilter en bescherm je ogen tegen overmatige blootstelling aan schadelijk blauw licht. Blauw licht is afkomstig van digitale schermen en als je je ogen niet genoeg beschermt heeft dat rode, droge en geïrriteerde ogen tot gevolg. Maak van je bril zonder sterkte jouw ultieme beschermer.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 8878
Ook met brillenglazen op sterkte krijg je je geld terug!
Bij je eerste aankoop van een bril op sterkte met eyerim vision brillenglazen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug als je de bril binnen 30 dagen terugstuurt. Lees meer over ons retourbeleid.
Weergeven 1 - 48 / 8878
< 1 3 ... 185

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
30 dagen om te retourneren
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Afmeting van montuurmaat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
30 dagen om te retourneren
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen