• E-shop
  • Info
  • Account

Polaroid zonnebrillen

Het merk Polaroid is een pionier in de fabricage van gepolariseerde glazen voor zonnebrillen. Sinds de ontdekking van gepolariseerd glas heeft de fabrikant van Polaroid zonnebrillen zich gericht op het behouden van de hoogste kwaliteit. Kies uit een groot aanbod stijlvolle gepolariseerde brillen voor een geweldige prijs.

Hoge kwaliteit brillen die de tand des tijds hebben doorstaan


Polaroid zonnebrillen zijn niet alleen stijlvol, maar ook een functionele accessoire voor dagelijks gebruik. Het begin van het grote wereldwijde succes van Polaroid brillen begon met de oprichting van Polaroid Corporation in de Verenigde Staten. Daar ontstond de basis voor alle hedendaagse gepolariseerde brillen en glazen van tegenwoordig. Het Amerikaanse leger was ook overtuigd van hun kwaliteit en goede eigenschappen.
Al in de Tweede Wereldoorlog deelde het leger de brillen uit aan haar piloten en tankers. In 1950 is het eerste televisiespotje uitgebracht waarmee veel autorijdende fans zijn verworven. Later zijn ze vele samenwerkingen aangegaan en hebben ze nieuwe technologieën ontwikkeld. Langzaamaan hebben ze de wereld bereikt.

Ontdek de uitzonderlijke kenmerken van Polaroid


Ondanks hun unieke kenmerken en de rijke geschiedenis zijn Polaroid zonnebrillen nog steeds betaalbaar. Het bedrijf produceert gepolariseerde brillenglazen volgens hun eigen gepatenteerde Thermofusion™ Technology methode. Het bedrijf staat achter de kwaliteit van hun zonnebrillen en is constant bezig om hun technologie te verbeteren.

Kies uit allerlei montuurvormen, materialen en kleuren. Ook verschillende kleuren brillenglazen zijn beschikbaar. Zoek je favoriete aviators op of ontdek brillen die geschikt zijn voor jouw gezichtsvorm. Bescherm je ogen tegen de sterke stralen van de zomerzon.

Welke brilvorm zou je willen?

Verberg filter Toon filter
Filter
Sorteren: Op basis van de favorieten  
Filteren op
Weergeven: 343 Gebruik de filterfunctie om je resultaten te verfijnen
Weergeven 1 - 48 / 343
< 1 3 ... 8

Waarom eyerim

Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Vind jouw maat

TIP #1: Controleer de maat van je huidige bril

  • Controleer de binnenkant van je bril. Vaak staat daar een serienummer met de montuurmaat, wat er bijvoorbeeld zo uitziet: 52 [] 22 145
  • Gegevens over de montuurmaat staan vaak in de binnenkant van de bril, de tempels of de neusbrug
Controleer de maat van je huidige bril

TIP #2: Gebruik een betaalpas

S
M
L
De kaart reikt te ver van het einde van je oog
De kaart reikt tot het einde van je oog
De kaart reikt niet tot het einde van je oog

Afmeting van montuurmaat

Maat

Krijg een welkomstaanbieding

Mis deze geweldige deals of nieuwe aanwinsten niet en meld je aan bij de eyerim nieuwsbrief!

Kiezen
Winkelen bij eyerim.com
Gratis verzending vanaf € 100,00
Worry free returns
Authorized reseller
Virtueel proberen
Delen